Daimtærte
Hovedingrediens : Diverse produkter - Daim Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Marengsbund:
Kværn mandlerne til kagebunden. Pisk æggehviderne stive. Vend sukker, mandler og mel i. Bred dejen ud i en smurt springform med en diameter på ca. 24 cm. Bages ved 175 grader C. alm. ovn i 30 minutter. lad den afkøle lidt i formen, inden bunden tages ud og afkøler helt på en bagerist. Kan med fordel laves dagen før. Daimcreme: Bræk daim’en (enkelt daim og ikke 2 pak) i mindre stykker, kom den og fløden i en gryde. Lad chokoladen/daimen, smelte ved svag varme, brug evt. et piskeris til at opløse karamellen. Sæt derefter massen i køleskabet til næste dag. Det er vigtigt at daimfløden får lov til at køle helt ned, ellers vil den ikke kunne piskes til "flødeskum". Næste dag: Daimfløden piskes til skum som fordeles på den helt kolde marengsbund. Hak en daimbar fint og pynt daimtærten. |
|
Opskriften er vist 11407 gange,
og udskrevet 159 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne