Kantarelsalat
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kantarellerne renses og børstes med en tør børste, evt. bagepensel. De ristes på en tør pande og afkøles.
Krølsalat og feldsalat skylles og tørres og fordeles på en tallerken. Fignerne skylles og deles i kvarte, og fordeles over salaten. Ristede pinjekerner og tørrede tranebær drysse over med let hånd. Parmesanost høvles over, dette kan gøres med en kartoffelskræller, men du kan ind i mellem købe høvlet parmesan som kan bruges her. Nu lægges de lune kantareller over og til slut dryppes en trøffelolie eller anden god olie over. |
|
Opskriften er vist 3369 gange,
og udskrevet 53 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne