Kantarelsalat

Kantarelsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

SalaterRet : Salater - Svampesalater

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Kantarelsalat, billede 4 Kantarelsalat, billede 1 Kantarelsalat, billede 2 Kantarelsalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g.Kantareller
 
 Rød krølsalat
 Feldsalat
2 Figner, friske
1 spsk.Pinjekerner, ristede
 Tranebær, tørret
 parmesanost, hel
 
1 spsk.Trøffelolie
 
Opskrift:
Kantarellerne renses og børstes med en tør børste, evt. bagepensel. De ristes på en tør pande og afkøles.

Krølsalat og feldsalat skylles og tørres og fordeles på en tallerken. Fignerne skylles og deles i kvarte, og fordeles over salaten.

Ristede pinjekerner og tørrede tranebær drysse over med let hånd. Parmesanost høvles over, dette kan gøres med en kartoffelskræller, men du kan ind i mellem købe høvlet parmesan som kan bruges her.

Nu lægges de lune kantareller over og til slut dryppes en trøffelolie eller anden god olie over.





karakterer:
Opskriften er vist 3369 gange,
og udskrevet 53 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu