Sticky Buns
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Amerika Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
I en skål opløses gæren i varmt vand (max. 37 grader C.) og stil til side.
I en anden skål blandes lunet mælk, smeltet smør, æg, sukker og salt. Tilsæt halvdelen af melet, og rør til en glat dej. Tilsæt gærblanding og resten af melet, hold evt. lidt mel tilbage og tilsæt dette efter behov, dejen æltes 5-10 minutter. Stilles til hævning til dobbelt størrelse, ca. 1 time. Snask: Smør, farin samt sirup varmes i en gryde indtil alt er smeltet og blandinger bobler. Fjern fra varmen og rør fløden i. Kom snasket i en smurt bradepande 23x33 cm. og sæt denne til side. Fyldet: Rør smeltet smør, farin, sukker samt kanel sammen og stil til side. Rul dejen ud til ca. 30x40 cm. og smør fyldet på. Dejen rulles nu sammen fra den brede side og klem kanten sammen. Skær dejen i 12 skiver som lægges i bradepanden med snasket i (ja skiverne skal ligges ned i snasket) Stilles til hævning til dobbelt størrelse, ca. 45 minutter. Bages på midterste rille ved 175 grader C. alm. ovn i 20-25 minutter til de er gyldenbrune. Afkøler i bradepanden ca. 5 minutter inden de vendes ud på et serveringsfad eller bageplade med bagepapir. De serveres varme/lune med den klistrede side opad. |
|
Opskriften er vist 1725 gange,
og udskrevet 53 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne