Brioche burgerboller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mælken lunes, max 37 grader C.
Gæren smuldres i mælken, ægget piskes i. Tilsæt mel, sukker og salt og ælt dejen. Ælt nu det bløde smør i dejen, dejen skal være blød uden den klister fast i skålen, ellers tilsættes ekstra mel, men tilsæt så lidt mel som muligt. Stil dejen så til hævning 1 time. Kom lidt mel på hænderne og rul dejen til boller som du så trykker lidt flade. Læg dem på et bagepapir på en bageplade, efterhæver ca. 30 minutter. Bages på midterste rille ved 200 grader C. alm ovn i ca. 14 minutter. |
|
Opskriften er vist 2502 gange,
og udskrevet 44 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne