Brioche burgerboller

Brioche burgerboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Boller 10 Boller
Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :      Red :
Brioche burgerboller, billede 4 Brioche burgerboller, billede 1 Brioche burgerboller, billede 2 Brioche burgerboller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
20 gram Gær, frisk
   
600 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Opskrift:
Mælken lunes, max 37 grader C.

Gæren smuldres i mælken, ægget piskes i. Tilsæt mel, sukker og salt og ælt dejen.

Ælt nu det bløde smør i dejen, dejen skal være blød uden den klister fast i skålen, ellers tilsættes ekstra mel, men tilsæt så lidt mel som muligt.
Stil dejen så til hævning 1 time.

Kom lidt mel på hænderne og rul dejen til boller som du så trykker lidt flade. Læg dem på et bagepapir på en bageplade, efterhæver ca. 30 minutter.

Bages på midterste rille ved 200 grader C. alm ovn i ca. 14 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 2502 gange,
og udskrevet 44 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 16066 (3825 kcal)
KJ pr. Boller 1606 (382 kcal)
Vægt ialt 1362 gram
Vægt pr. Boller 136 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1179 KJ (280 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 12.1 gram
Kulhydrat 36.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu