Appelsinlagkage

Appelsinlagkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Appelsinlagkage, billede 4 Appelsinlagkage, billede 1 Appelsinlagkage, billede 2 Appelsinlagkage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Fromage:
6 Husblas, blade
2 æggeblommer past.
4 spsk.sukker
2 æggehvider past.
3 dl.piskefløde
1 dl.appelsinsaft
2 spsk.citronsaft
1 tsk.revet skal fra usprøjtet appelsin
 
3 lagkagebunde
 
 Pynt:
2 dl.piskefløde
 chokoladekringler
 
Opskrift:
Fromage:
Læg husblasen i blød i koldt vand. Pisk æggeblommerne med sukkeret til det er lyst. Pisk hviderne og fløden stiv, hver for sig. Rør appelsin og citronsaft og den revne skal i æggeblommerne. Smelt husblasen og rør den i æggeblommerne. Til sidst vendes flødeskum og æggehviderne i.


Læg en lagkagebund i en springform. Halvdelen af fromagen hældes over lagkagebunden. Læg en bund over og hæld resten af fromagen på. Læg den sidste bund over og stil lagkagen koldt i ca. 3 timer.

Pynt med flødeskum og chokoladekringler.





karakterer:
Opskriften er vist 62262 gange,
og udskrevet 973 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Super lækker. Kan med fordel laves dagen før. Næste gang vil jeg nok komme lidt mindre sukker i.