Appelsinlagkage
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fromage:
Læg husblasen i blød i koldt vand. Pisk æggeblommerne med sukkeret til det er lyst. Pisk hviderne og fløden stiv, hver for sig. Rør appelsin og citronsaft og den revne skal i æggeblommerne. Smelt husblasen og rør den i æggeblommerne. Til sidst vendes flødeskum og æggehviderne i. Læg en lagkagebund i en springform. Halvdelen af fromagen hældes over lagkagebunden. Læg en bund over og hæld resten af fromagen på. Læg den sidste bund over og stil lagkagen koldt i ca. 3 timer. Pynt med flødeskum og chokoladekringler. |
|
Opskriften er vist 62245 gange,
og udskrevet 973 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Anita - 2005-01-01 01:01:01 Super lækker. Kan med fordel laves dagen før. Næste gang vil jeg nok komme lidt mindre sukker i. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne