Koteletter i fad med champignonsauce
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : |
|
|
Brun koteletterne på en pande i lidt fedtstof. Læg dem i et ovnfast fad. Krydr med salt og peber. Brun herefter champignon, bacon og løg på panden tilsæt oregano, bouillon og fløde. Tilsæt kulør og jævn saucen med saucejævner. Smag til med salt og peber. Hæld saucen over koteletterne. Steg færdig i ovnen ved 200 C ca. 15. min. Server med ris eller pasta.
|
|
Opskriften er vist 28495 gange,
og udskrevet 466 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Pia S. - 2015-08-20 15:24:12 Altså jeg valgte at tilsætte koteletter, da de ikke står på listen over ingredienser ;-) men det smager fantastisk... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne