Chokolade mousse 04
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fryseegnet : Er ikker fryseegnet Indsendt af : mmm Indsendt : Red : |
|
|
Smelt chokoladen over vandbad. Lad den smeltede chokolade kæle let af. Pisk æggehviderne stive med en elpisker. Pisk æggeblommer og sukker hvidt og cremet, og vend chokoladen forsigtig i. Til sidst vendes æggehviderne i. Knus biscottierne og fordel dem i 6 glas, og fordel moussen i de 6 glas, læg noget film ned på moussen.
Sættes på køl i mindste 3 timer, tages ud en ½ time før servering. |
|
Opskriften er vist 5482 gange,
og udskrevet 85 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Trunte - 2016-04-24 12:17:27 Der er mælkepulver i chokolade - så kan ikke forstå I synes det er ok at viste opskrifter herinde med chokolade . Hvis man ikke kan tåle mælk - kan man heller ikke tåle chokolade ;( |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne