Steens Franskbrød
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : ja Indsendt af : Steenj52 Indsendt : Red : |
|
|
lunken vand, gær, sukker, salt, flydende margarine røres sammen, der tilsættes mel til dejen er passende fast / tør
Dejen hæver 1½ time ca. 3 gange grundfylden. Tryk prøve. Tryk en finger på dejen, retter hullet sig ud igen er den ikke færdig med at hæve Dejen slås ned franskbrød formes pensles og drysses med birkes eller andet sættes i varm ovn 180 gr oven/undervarme ca. 40 min enten på bagepapir eller vel smurte forme 1 dl vand i bradepande i bund. Tips: De fleste har en elektronisk vægt med et spring på 1 - 2 gr for ensartethed er det vigtig at veje nøjagtig af hver gang. Det er et franskbrød der kommer tæt på bagerens. Bagetid kan varierer fra ovn til ovn. |
|
Opskriften er vist 6172 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Johanne Kirk - 2012-11-06 08:34:30 er den opskrift en joke??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne