Kasper burger
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Nej Indsendt af : Kasper Sørensen Nielsen Indsendt : |
|
|
Med en brød kniv, skæres toppen af burger bollen af og bunden derved danner dette den midterste del af burgeren.
Dernæst ristes brødet. Den midterste del og de 2 halve boller til de får en gylden farve. Opdel det hakkede oksekød i 2 dele og pres dem tynde på en bradepande med bagepapir på. De må ikke være for tykke. Kom lidt salt og peber på bøfferne og steg dem på en varm pande med margarine ca. 1 – 2 minutter på hver side til bøffen er medium. Byg derefter burgeren op i denne rækkefølge. 1. Burger bund. 2. 2 spiseskeer dressing. 3. Nogle hakket løg. 4. Noget hakket salat. 5. 1 skive Smelteost. 6. 1 bøf. 7. midterst burger bolle. 8. 2 spiseskeer dressing. 9. Nogle hakket løg. 10. Noget hakket salat. 11. De syltede agurke skiver. 12. 2 bøf. 13. Og burger bolle toppen. |
|
Opskriften er vist 3532 gange,
og udskrevet 47 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne