Rodfrugte mos med fløde og nødder

Rodfrugte mos med fløde og nødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter

Ukendt oprindelseslandKilde : Livetskrusninger

Fryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : livetskrusninger

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.kartofler
350 g.gulerødder
200 g.Knoldselleri
50 g.hasselnødder
1 dl.fløde
1.5 tsk.salt
 
Opskrift:
Min yndlingsspise har altid været kartoffelmos! -jeg kunne spise oceaner af det som lille og stadig elsker jeg den fornemmelse af det lækre luftige mos i munden Men som alderen trykker så er jeg begyndt at blande lækre ting i for at få lidt variation; og fløde er en af de faste.
Her har jeg tilført hasselnødder og det gav et absolut fantastisk sublement til en tunbøf og en lækker salat.

Skræl rødderne og skær dem i ikke for store stykker. Kog dem UDEN salt i rigeligt vand i 20-25min (afhængig af str du skar dem i) hak nødderne evt i en minihakker og når rødderne er færdige, mos dem let og pisk dem sammen med fløde og salt. -smag mosen til; personligt vil jeg gerne have den lidt salt og fløden og kartoflerne kræver lidt mere end normalt.
tilsæt nødder og rør rundt. Bum

Tips:

Se billeder og flere opskrifter på livetskrusninger.dk Energi pr. 100 g.: 109 kcal Kulhydrat 9.6 g Protein 2.1 g Fedt 6.5 g Kostfibre 3 g





karakterer:
Opskriften er vist 3969 gange,
og udskrevet 81 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu