Rodfrugte mos med fløde og nødder
Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter Kilde : Livetskrusninger Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : livetskrusninger Indsendt : Red : |
|
|
Min yndlingsspise har altid været kartoffelmos! -jeg kunne spise oceaner af det som lille og stadig elsker jeg den fornemmelse af det lækre luftige mos i munden Men som alderen trykker så er jeg begyndt at blande lækre ting i for at få lidt variation; og fløde er en af de faste.
Her har jeg tilført hasselnødder og det gav et absolut fantastisk sublement til en tunbøf og en lækker salat. Skræl rødderne og skær dem i ikke for store stykker. Kog dem UDEN salt i rigeligt vand i 20-25min (afhængig af str du skar dem i) hak nødderne evt i en minihakker og når rødderne er færdige, mos dem let og pisk dem sammen med fløde og salt. -smag mosen til; personligt vil jeg gerne have den lidt salt og fløden og kartoflerne kræver lidt mere end normalt. tilsæt nødder og rør rundt. Bum Tips: Se billeder og flere opskrifter på livetskrusninger.dk Energi pr. 100 g.: 109 kcal Kulhydrat 9.6 g Protein 2.1 g Fedt 6.5 g Kostfibre 3 g |
|
Opskriften er vist 3969 gange,
og udskrevet 81 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne