Hjemmelavet proteinbar
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Thomas Ahle Jehn Indsendt : Red : |
Fotograf: Thomas Ahle Jehn |
|
Bland alle de tørre ingredienser i en skål
Put de våde (æblemos, peanutbutter og honning) ingredienser i en skål. Varm dette op i et vandbad eller i mikroovn til det bliver flydende. Det våde kommes i det tørre og så skal der bare ældes. Kan med fordel røres sammen med en elpisker (dejkroge). Kom masssen i et fad med bagepapir (passer perfekt til 24x15 cm) Så sættes det på køl i 20-30 minutter Vippes ud på et bræt hvor massen deles i 8 stk. Tips: Nøddemixen af lavet af 100g mandler, 100g jordnødder (u/salt), 100g solsikkekerner, 50g hørfrø og 50g sesamfrø som blendes fx. i en foodprocessor til det bliver til "mel". Og deraf tager 65g til hver proteinbar-dej. Æblemosen laver jeg altid selv. Det er super simpelt. Skræl en pose æbler og skær dem i små stykker og kog dem med med 1/2 vaniljestang og ca. 1/2-1 dl. vand til æblerne er møre. Så tilsættes Atamon (mosen skal være under 100 grader) og så hældes den på kogte og Atamon-skyllede glad. Så er der mos til de næste mange gange hvor du skal lave proteinbarer. |
|
Opskriften er vist 37397 gange,
og udskrevet 245 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (17 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-02-27 21:48:45 har du en energiberegning?? Thomas Ahle Jehn - 2012-12-05 10:37:19 Update: 1. Der er billeder på vej. 2. Ingefær: Jeg har udfordret opskriften lidt og prøvet at tilsætte ca. 35g revet ingefær med et rigtig godt resultat. 2. Goji bær: Jeg har også i en anden omgang prøvet at tilsætte 12g tørrede Goji bær til opskriften med godt resultat. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne