Korma med kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Daytiger Indsendt : Red : |
|
|
Sæt risene over efter anvisning på emballagen. Hak løget helt fint og riv hvidløg og ingefær. Svits i olie på en sauterpande eller i en gryde. Kom krydderi herpå, vend rundt og svits. Svits kyllingen i krydderi-blandingen. Krydr med salt og peber. Kom kokosmælk herpå og lad det simre i 10 min.
Smag til med citronsaft og drys kanelbasilikum henover. Kom spinat og hakket agurk i skåle og rør yoghurt med revet hvidløg. Bland sammen. Smag til med salt. |
|
Opskriften er vist 6243 gange,
og udskrevet 107 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne