Kartoffelgrød 02
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne skrælles og koges uden salt.
Bacon skæres i små tern, som steges gyldne på en stegepande. Det eventuelle afsmeltede fedt hældes fra flere gange og gemmes.
Baconternene tages af panden og holdes varme. Imens steges løgene gyldne i lidt af det afsmeltede fedtstof.
Kartoflerne moses og spædes med opvarmede mælk og smør. Smages til med salt og hvid peber.
Kartoffelmosen anrettes som et bjerg på et fag, og der laves et hul i midten, hvori baconternene og løgene fordeles.
Server rødbedeternene og rugbrød til.
|
|
Opskriften er vist 13180 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Lahn - 2019-12-11 17:37:41 Som barn i 50'erne på Djursland husker jeg kartoffelgrød på denne måde. Hullet i midten blev fyldt med hvid opbagt sovs, løg og bacontern (flæsketern) blev lagt omkring bjerget. Jeg synes stadig det smager fantastisk. Tove - 2018-08-15 13:16:32 Smager godt fik den som barn kunne altid godt lide den ... anonym - 2017-11-26 13:20:17 Det er Brændende kærlighed, IKKE Kartoffelgrød! FRANET - 2010-02-22 16:48:27 Det er den ret man i min verden kalder for "Brændende Kærlighed" |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne