Jule Kransekagekonfekt med kanel
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : ipmusenehals Indsendt : Red : |
|
|
æggehvider blandes med rørsukker og kanel og står 1/2 time, så sukkeret bliver opløst
det hele røres godt sammen til det har en jæve brun farve sprøjtes ud i små kransekage stykker og pyntes med en mandel eller hasselnød bages midt i ovnen i ca. 8 min ved 220grader Tips: denne opskrift afprøvede jeg i søndags (jeg elsker kanel) for jeg regnede ikke med at kanel ville gøre kransekagen dårligere, og mums så var den megrt bedre end alm. kransekage efter min og min nabos smag god fornøjelse |
|
Opskriften er vist 4540 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne