Lasagne med gulerod og spinat
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Fryseegnet : ikke fryse egnet Indsendt af : kjenned Indsendt : Red : |
|
|
Farsen svitses i en gryde og krydderes, tilsæt løg lad det svitse nogle minutter.
De hakkede tomater og puréen til sættes. Hæld mornaysauce i, tilsæt så champignon, gulerod og spinat (smag evt. om der skal krydderes mere) Lad saucen simre i 8-10 min. Fordel saucen i et fad med lasagnepladerne ca. 3 lag. Steges i ovn ved 200 grader i 40 min efter 20 min drysses revet ost over. |
|
Opskriften er vist 11288 gange,
og udskrevet 134 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne