Bagte kartofler med fyld 02
Hovedingrediens : Rodfrugter - Bagekartofler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoflerne skrubbes godt og lægges i et fad.
Fadet stilles på en rist midt i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i en time.
Fadet tages ud af ovnen, og kartoflerne afkøles, til de er til at røre ved. Skær toppen af kartoflerne og udhul forsigtigt kartoflerne med en teske, så skallen ikke går i stykker. Kartoffelfyldet moses og blandes med æggeblommerne, persille, revet muskatnød, salt og peber. Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtigt i kartoffelmassen. Kartoffelblandingen fyldes i de tomme kartoffelskaller. Der bliver top på. Drys den revne ost over de fyldte kartofler, som sættes tilbage på fadet. Sæt fadet i ovnen igen i endnu 10 min. indtil osten er gylden Server for eksempel tomatsalat til. |
|
Opskriften er vist 198638 gange,
og udskrevet 2971 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (40 stemmer) |
|
Kommentarer Signe - 2016-04-08 11:34:06 Godt med ost fætterguf TP - 2011-12-30 20:21:55 Massen skulle gerne være fast lidt ligesom kartoffelmos når man kommer den i kartoffelskallerne Vikki - 2011-04-12 17:29:15 Er ægger fast eller flyende når man tager det ud af ovnen? Altså inden i kartofflen hvilken konsistens har æggemassen er den fast eller flydende mente jeg. bini - 2005-01-01 01:01:01 smager hammer godt Emilie - 2005-01-01 01:01:01 Også god med spinat i |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne