Pengasius med honning, soya og ingefær

Pengasius med honning, soya og ingefær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 stk

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Pangasius - Hajmalle

Ukendt oprindelseslandKilde : Livetskrusninger

Fryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : Livets krusinger

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 Pangasius filetter
0.5 dl.Soya japansk
25 g.Ingefær, rå
1 spsk.Akaciehonning
 
Opskrift:
For mange år siden havde Netto sådan et tilbud på noget de kaldte familie fisk; det var pangasius filetter med noget honning/ soya marinade. Jeg ved ikke helt hvordan den endte op sådan, men jeg har lavet denne marinade som jeg synes er perfekt. Bortset fra trækketiden, så tager det max 10minutter at lave denne fisk og den smager vidunderligt!

Ingefæren skrælles og hakkes fint, blandes med honning og soya og sammen med fisken ligges det i en plastpose som ligges på køl i ti minutter-mange timer. Pangasius er en fisk som er løs i kødet dvs den tager meget nemt imod marinade, så derfor er ti minutter ok hvis ikke du lige har længere.

Steges i ca 3 minutter på hver side ved middel varme.

En lækkerbidsken for hele familien!

Tips:

Se flere opskrifter på livetskrusninger.dk pr. 100 g.:103 kcal/pr stk 303kcal Kulhydrat 8.4 g / 25g Protein 13.9 g / 41g Fedt 1.4 g /4g Kostfibre 0.2 g / 1g





karakterer:
Opskriften er vist 5327 gange,
og udskrevet 123 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu