Grøn kartoffelsalat 04
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : OleJ Indsendt : Red : |
|
|
Kom de skrubbede små kartofler i kogende vand tilsat salt. Kog dem i ca. 15 min. - de skal kun lige være møre.
Kom fløde, krydderurter, halvdelen af ærterne, salt og peber i en blender og blend i ved højeste hastighed i ca. 2 min eller til cremen er helt glat og grøn. Hæld den grønne dressing over de varme kartofler. Kom tomater, resten af ærterne og kapers på toppen. Pynt med friske krydderurter. |
|
Opskriften er vist 7022 gange,
og udskrevet 112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne