Sørens Ret
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : Nej Indsendt af : Søren Indsendt : Red : |
|
|
Man tager 6-10 store kartofler og deler dem i 4 stykker, derefter tager man 4-6 gulerødder og skærer dem i skiver.
Man bruner 500 gram hakket oksekød i en gryde, derefter tilsættes der ½ liter piskefløde, ½ liter mælk en lille dåse tomatpuré til sidst tilsættes kartoflerne og gulerødderne. Lad det småsimre på middelvarme i 45 min. Til salt. Bruge et 1 hoved iceberg, pinjekerner, 200 gram rosiner, agurk, peberfrugt. Snit salathovedet og peberfrugterne ud i tern, hæl rosinerne i, rist pinjekernerne på en stegepande uden brug af fedtstof til de er gyldenbrune hæl dem over i en skål og lad dem køle af. Når de er kølet af hældes de i salaten og salaten blandes godt. Dressing. 8% Creme Fraiche, 4-5 hvidløg. Hæld Cremefraichen op i en skål og pres hvidløget ned i. NB JO LÆNGERE TID DET STÅR DET JO STÆRKERE BLIVER DET. |
|
Opskriften er vist 3583 gange,
og udskrevet 70 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne