Sørens Ret

Sørens Ret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Søren

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket oksekød (ca. 12% fedt)
 kartofler
 gulerødder
5 dl.piskefløde
5 dl.mælk
1 ds.tomatpuré
1 salathoved
 pinjekerner
 rosiner
 peberfrugt
 agurk
 creme fraiche 8%
 hvidløg
 
Opskrift:
Man tager 6-10 store kartofler og deler dem i 4 stykker, derefter tager man 4-6 gulerødder og skærer dem i skiver.

Man bruner 500 gram hakket oksekød i en gryde, derefter tilsættes der ½ liter piskefløde, ½ liter mælk en lille dåse tomatpuré til sidst tilsættes kartoflerne og gulerødderne. Lad det småsimre på middelvarme i 45 min.

Til salt. Bruge et 1 hoved iceberg, pinjekerner, 200 gram rosiner, agurk, peberfrugt.
Snit salathovedet og peberfrugterne ud i tern, hæl rosinerne i, rist pinjekernerne på en stegepande uden brug af fedtstof til de er gyldenbrune hæl dem over i en skål og lad dem køle af. Når de er kølet af hældes de i salaten og salaten blandes godt.

Dressing. 8% Creme Fraiche, 4-5 hvidløg. Hæld Cremefraichen op i en skål og pres hvidløget ned i. NB JO LÆNGERE TID DET STÅR DET JO STÆRKERE BLIVER DET.





karakterer:
Opskriften er vist 3584 gange,
og udskrevet 70 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu