Remonce
Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
|
|
Blødt smør og sukker røres sammen til en ensartet masse.
Tilsæt evt. vaniljesukker. |
Grundopskriften på remonce består af lige dele smør og sukker.
Der kan så tilsættes marcipan til en Marcipanremonce eller Borgmestermasse som den også kaldes. For Remonce til kanelsnegle tilsættes kanel og skift evt. sukkeret ud med brun farin. |
Opskriften er vist 1008 gange,
og udskrevet 9 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne