Jordnøde nuddel suppe
Kilde : Livetskrusninger Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : livetskrusninger Indsendt : Red : |
|
|
Hak gulerod, chili og peberfrugten i små stykker; jeg bruger altid et mandolinjern, skræl ingefæren og pres den igennemen hvidløgspresser; den kan også hakkes, men ingefær har en ret stærk smag hvis man tygger i den.
Det hele koges i 5-10 minutter til nudlerne er færdige, pyntes med de hakkede jornødder og enjoy; Tips: Se flere opskrifter på livetskrusninger.dk Hele retten 552kcal Energi pr. 100 g.: 181 kcal Kulhydrat 18.5 g Protein 7.2 g Fedt 8.7 g Kostfibre 2.4 g |
|
Opskriften er vist 4073 gange,
og udskrevet 58 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne