Butternut suppe glutenfri
Hovedingrediens : Grøntsager - Squash Kilde : Livetskrusninger Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : livetskrusninger Indsendt : Red : |
|
|
Squashen deles og kernerne skrabes ud.
Kernerne kan skylles for kød, saltes og steges i olie enten på panden eller i ovnen sammen med Squashen. Squashen gnides i ca en spsk olie og sættes med kødsiden opad ind i en 200g varm ovn i ca 1 time. -hvis du vender kødsiden nedad, så kan du også det, men den væsker og så skal du have den i et fad; jeg har den bare på bagepapir i en bradepande. Mens den bager i ovnen hakkes et løg, 4-5fed hvidløg, 1-2 chilier -afhængig af styrke og ens personlige smag; den skal helst have en anelse spark i for at være rigtig god, men det bestemmer du jo selv. Det hele steges på en pande med lidt olivenolie og når løgene er gennemsigtige tilsættes en bouillon terning samt ca ½ liter vand. Hvis du vil have den tyndere som rigtig supper, så pøser du bare mere i, men så holder energi fordeling ikke helt. Nu er Butternutten også færdig; -skrallen tages af, det hele blendes sammen (jeg bruger en stavblender), toppes med de saltede kerner Tips: Se flere opskrifter på; livetskrusninger.dk Energi pr. 100 g.: 31 kcal Kulhydrat 7.4 g Protein 1.3 g Fedt 0.2 g Kostfibre 1.2 g |
|
Opskriften er vist 4719 gange,
og udskrevet 78 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne