Falafel burgere glutenfri
Hovedingrediens : Bælgplanter - Kikærter Kilde : Livetskrusninger Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : livetskrusninger Indsendt : Red : |
|
|
Kikærter skal ligge i vand i mindst 12 timer inden du bruger dem og derfor plejer jeg at lave nogle på forhånd som jeg fryser ned, for skal du bruge dem til falafel skal de IKKE være kogte på forhånd og du kan derfor ikke bruge dem fra dåse (hvis du plejer det) men idet du slipper for at koge dem, skal du bare huske at sætte dem i blød, så er du sådan set klar.
Blend det hele sammen; det kan måske godt være svært hvis du kun har en minihakker (som jeg) så start med at hakke ærterne med krydderierne og hvidløg og tilsæt så til sidst løg; de indeholder fugten og de vil binde blandingen sammen. Form dem til 4 burgere og steg ved middel varme i ca 5 minutter på hver side. Tips: Se flere opskrifter på Livetskrusninger.dk pr stk 102kcal Kulhydrat 13g Protein 4g Fedt 4g Kostfibre 2g |
|
Opskriften er vist 4800 gange,
og udskrevet 80 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne