Røget laks med delikat kartoffelsalat
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne koges med skræl, pilles, afkøles og skæres i små tern.
Kartoffeltern blandes med rødløg og forårsløg.
Ingredienserne til dressingen rystes sammen i en meljævner og hældes ud over kartoffeltern, rødløg og forårsløg.
Salaten bliver bedst, hvis den får mulighed for at trække 1-2 timer i køleskabet.
Laks og kartoffelsalat anrettes på en frokosttallerken, og der drysses med lidt dild.
Serveres med brød til
|
|
Opskriften er vist 15516 gange,
og udskrevet 377 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne