Tanjas theboller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : ja Indsendt af : fjotte tanja Indsendt : Red : |
|
|
opløs gæren i vandet, derefter putter du mælkepulver, sukker, salt og æg i og rør godt.
put melet i og ælt godt, bedst på maskine. når det lige netop er samlet til en dej kommes fedt i, og der æltes i ca 10 min. så stilles det til hævning ca 30 min. tag ned ud af skålen og bank alt luften ud af den. form bollerne og sæt dem på plade. efterhæver ca 30 min. bages ved 220 grader C. alm. ovn i ca 15 min bank dem i bunden og hør om de lyder hule, så er de færdige. lige når de kommer ud af ovnen pensler du dem med æggestrygelse. Tips: kan sagtens puttes gulrødder, rosiner eller chokolade i |
|
Opskriften er vist 9667 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (15 stemmer) |
|
Kommentarer tanja - 2013-01-14 12:53:10 tørmælk hedder også skummetmælkspulver Bimse - 2012-12-17 16:49:25 Det er nogle sygt gode boller! De er dejlige luftige og bløde.....muuuuuuums! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne