Indisk karry linse suppe
Kilde : Livetskrusninger Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Livetskrusinger Indsendt : Red : |
|
|
Hak grøntsagerne fint og varm olien op. Svits løg og ingefær med krydderierne til løgene er gennemsigtige. Tilsæt grøntsagerne undtagen tomater og linser og rør rundt i det hele et par minutter. Tilsæt bouillonen og lad det simre i ca. 30 minutter. Rør rundt engang i mellem og smag til efter kogning, tilsæt evt. flere krydderier og salt.
Tilsæt de hakkede tomater og lad det koge i ca10 min extra. Server med hjemmebagt brød. Tips: Find flere opskrifter på livetskrusninger.dk Energi pr 100g 62kcal Kulhydrater 9,1g Protein 3,5g Fedt 0,9g Kostfibre 1,4g |
|
Opskriften er vist 8255 gange,
og udskrevet 154 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Lone L - 2014-10-20 19:50:57 Det er lidt uklart, hvornår linserne skal tilsættes. Skal den ikke blendes? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne