Quinoa tærte
Kilde : Livetskrusninger Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Livetskrusninger Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 180 grader.
Kog kartoflerne let eller brug en rest (du kan også bruge kogt blomkål, porrer, selleri, løg, svampe eller hvad du lige har i skuffen) hak gulerødderne i skiver og blancher i ca. 10 minutter i olien; du kan sagtens bruge vand, men den lille smule olie giver lige et extra pift og du kan se retten bliver absolut ikke fed af det! Bland æg med hytteost; jeg havde en lille slat af Arla’s nye med 4 forskellige løg og så puttede jeg alm i for resten. Bland mel, bagepulver, salt og peber. Smør en bageform med de 2 tsk smør med mindre du har en slip let form, men lad være med at være alt for fedt forskrækket; selv hvis du trænger til at tabe dig, trænger kroppen til lidt sund fedt for at frigive det på side benene. Bland mel og æg/hytteost sammen og bland det hele op i formen, tilsæt så grøntsagerne og tryk dem let ned i dejen. Bag den midt i ovnen i ca 25-30 minutter. Mærk efter med en strikkepind (som man skal have i køkkenet!) eller med en gaffel; den skal ikke have for længe for så bliver den let tør. Tips: For flere opskrifter, råd og tanker; livetskrusninger.dk Energi pr. 100 g.: 134 kcal/ 1/4 195kcal Kulhydrat 14.1 g / 21g Protein 6.3 g / 9g Fedt 5.6 g / 8g Kostfiber 1.8 g / 3g |
|
Opskriften er vist 6794 gange,
og udskrevet 64 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne