Jamie Olivers citronkage
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
DEJ:
Smør og sukker piskes godt. Æggene piskes i et ad gangen. Sigt melet ned i dejen sammen med bagepulver, mandler, birkes og citron. Bages ved 180 grader C. alm. ovn i ca 40 minutter. Når kagen er lidt afkølet tages den ud af formen. Prik en masse huller i kagen med en kødnål mens den endnu er lun. CITRONSIRUP: Sukker og citronsaft opvarmes til sukkeret er smeltet. Hældes ver kagen lidt ad gangen så kagen når at opsuge den. CITRONGLASUR: Flormelis, citronsaft og citronskal røres sammen og hældes over kagen. |
|
Opskriften er vist 17588 gange,
og udskrevet 284 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Tulipan - 2020-01-27 22:11:57 Husk, at mandlerne skal males til groft mel. Mandel-mel fra supermarkedet går ikke! :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne