Hvidvinsdampede hummerhaler
Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Grøntsagerne skæres i må tern 3x3 mm. (Brunoise).
Skær først grøntsagerne i julienne stave og vend dem kvart omgang og skær dem så i tern.
Grøntsagerne sauteres i smør, de må ikke brune. tilsæt vin og pillede hummerhaler og damp dem 3 min. under låg. Løft hummer og de fleste grøntsager op og tilsæt cremefraiche og sennep og kog op. Jævn med lidt melbolle. Hummer og grøntsager kommes tilbage og retten er klar til servering. Server i små skåle/tallerkner gerne med et stykke brød til. |
|
Opskriften er vist 4065 gange,
og udskrevet 62 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne