Tomatketchup (ca. 3 liter)
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : OleJ Indsendt : |
|
|
Tomaterne rengøres og skæres i mindre stykker.
Æblerne rengøres, udkernes og skæres i mindre stykker. Løgene pilles og skæres i mindre stykker. Peberfrugterne rengøres, udkernes og skæres i mindre stykker. Alle stykkerne hældes i en blender, og laves til mos. Mosen hældes i en gryde, og salt, sukker og eddike tilsættes. Blandingen koges ved svag varme i 30 min. Blandingen gnides igennem et dørslag. Blandingen koges ved svag varme i ca. 10 min. Atamon tilsættes. Den færdige tomatketchup hældes på atamonskyllede flasker som lukkes straks. Opbevares i køleskabet. |
|
Opskriften er vist 5214 gange,
og udskrevet 172 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Anni - 2012-10-25 10:46:23 Skal da prøves. Der kan vel så tilsættes andre kydderier som karry eller chili ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne