Champignon sauce
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Fryseegnet : Nej Indsendt af : ALMIK Indsendt : Red : |
|
|
Løg først og derefter og champignon brunes i olie eller smør.
Hertil føjes oksebouillon og vand. Lad det koge. Hvidvin hældes i, koges. Piskefløde tilføjes og madkulør. Til sidst jævner til at opnå den tykkelse man vil have, salt og peber smages til. Husk at røre jævnligt. Tips: Vi har lavet saucen til roastbeef, oksemørbrad og indbagt svinemørbrad og synes den er ganske glimrende. |
|
Opskriften er vist 8814 gange,
og udskrevet 117 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne