Tunmousse uden mælkeprodukter
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt af : Anne Indsendt : Red : |
|
|
Tun drænes og røres med mayonnaise og chilisauce. smag til med salt, peber og citronsaft.
Tilsæt lidt risdrik/sojadrik ad gangen, indtil blandingen har en blød og lind konsistens.
Blend blandingen med stavblender.
Rør kaviar i blandingen
Husblas ligges i blød i koldt vand 5 min. Vrides let, og smeltes i mikroovn eller gryde. Rør lidt at tunen i den smeltede husblas for at afkøle. Tilsæt husblasen til tunblandingen under omrøring.
Hæld blandingen i forme og stil på køl i min. 5 timer
Vend moussen ud på et fad og pynt med f.eks. salat i strimler, rejer, tomatbåde og agurkeskiver.
Tips: Chilisaucen giver en god smag, men moussen bliver meget sød hvis man bruger for meget. Prøv dig frem med mængden af mayonnaise og chilisauce, og find din egen smag. Ønsker du at portionsanrette forretten, så prøv at bruge muffinsforme - det er nemt, og ser godt ud når den anrettes. |
|
Opskriften er vist 15751 gange,
og udskrevet 143 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne