Pastel de Papas
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : KasperD Indsendt : |
|
|
Kartoffelmos:
Kartoflerne skrælles og koges. De kogte kartofler moses sammen med smør og mælk. Kartoffelmosen smages til med salt og peber. Kødfyld: Løg hakkes og steges i lidt olie, indtil de er gennemsigtige. Hakket oksekød og rosiner tilsættes og steges sammen med løg. Når kødet har skiftet farve, slukkes der for varmen. Hårdkogt æg og forårsløg hakkes og tilsættes. Kødfyldet smages til med salt, chili (eller paprika), en knivspids spidskommen og ca. 1 tsk. sukker. Færdiggørelse: 1/3 af kartoffelmosen hældes i et ildfast fad og fordeles jævnt. Kødfyldet hældes ovenpå. Resten af kartoffelmosen hældes ovenpå kødfyldet og fordeles jævnt. Retten pensles med pisket æg og drysses med rasp og sukker Sættes i ovnen ca. 15-20 minutter ved 180 grader Celsius. Når overfladen er gyldenbrun er retten klar. Tips: Serveres med en lækker salat og brød. |
|
Opskriften er vist 5407 gange,
og udskrevet 108 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Kasper D - 2012-10-21 14:56:04 Det kan ligeledes nævnes, at der kan bruges 1 porre i stedet for 2-3 forårsløg. Kasper D - 2012-10-21 14:44:44 Det kan nævnes, at retten bliver rigtig god, hvis der tilføjes 2 æg i stedet for 1. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne