Halve bagte kartofler med torsk
Hovedingrediens : TorskeFisk - Kogt torsk Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoflerne vaskes og halveres. Rids kartoflerne, pensl overfladen med lidt olie og drys salt inden de bages ved 200 grader C. alm. ovn i 50-60 minutter i en forvarmet ovn.
Fisken dampkoges. I et afdækket fad 15-20 min. i ovnen eller 3-5 min. i en gryde eller mikroovn. Når fisken er kogt skilles den i mindre stykker. Hak løg og kapers fint. Varm olien på en pande, svits løgene til de er klare. Tilsæt mel. Lad det varme i et minut, mens der røres. Herefter tilsættes mælk. Rør og lad det koge indtil blandingen bliver tykkere. Bland med kapers, sennep og fisk. Anbring fyldet på de halve bagte kartofler. 2-3 spsk. på hver kartoffel. Drys med krydderier og revet ost. Gratiner kartoflerne 10 min. i ovnen ved 200 grader C alm. ovn. Server retten varm sammen med kogte grøntsager og salat. f.eks. bagte cherrytomater og frisk spinat svitset i olie med hvidløg og fennikel. Tips: Fiskefyldet kan erstattes med andet fyld, f.eks: En blanding med ristede svampe, bacon, løg, creme fraiche og revet ost. En blanding af årstidens kogte grøntsager, hytteost og revet ost. Kødsovs og revet ost. |
|
Opskriften er vist 30061 gange,
og udskrevet 387 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne