God og nem brownie
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : ved ikke Indsendt af : ThildeHessellund Indsendt : Red : |
|
|
1-pisk smørret, sukkeret og vaniljesukkeret luftigt
2-smelt alt smørret sammen med 150 gram af chokolade, over vandbad. 3-bland mel og kakaopulver 4-hak valnødderne, de sidste 50 gram mørkchokolade og den hvide chokolade fint 5-bland alle tingene sammen, og hæld dem om i en smurt bradepandeform. Tips: bag kagen ved 180 grader i 25-30 minutter |
|
Opskriften er vist 10267 gange,
og udskrevet 103 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer NillerGirIkkEnBiip - 2021-08-13 11:07:13 Hvordan skal man smelte smøret når man lige har pisket det luftigt med sukkeret? Karin - 2016-10-21 22:07:46 Opskriften er uklar. Man må gætte sig frem. Smagen er let og den mangler karakter. Den klistrer kraftigt i munden selv om den er gennembagt. Øv! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne