Mørbrad a la creme med champignon
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær rodenden af champignonerne. Skyl dem nogle gange, men lad dem ikke ligge i vand. Skær dem i halve eller kvarte alt efter størrelse.
Smelt smørret i en gryde og kom svampene i og svits dem et par min. Drys hvedemel over under konstant omrøring. Rør fløden i og kog stuvningen ved svag varme ca. 5 min til tilpas tykkelse. Smag den til med krydderier med citronsaft. Mørbraden befries for sener og skæres i 4-5 cm stykker som bankes let flade. Krydres med salt og peber Steges 2-3 minutter på hver side i smør. Servers smørstegte kartofler, de kan steges på samme pande som mørbraderne. |
|
Opskriften er vist 4139 gange,
og udskrevet 31 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne