Ægyptisk Ret
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : ja Indsendt af : jonna Indsendt : Red : |
|
|
Løg og kød svitses i en gryde, tilsæt krydderierne, tomatpure og vand, lad det simre i 1/2 time under låg.
Derefter gives det et opkog med fløden, så hældes det i en ildfast fad og fordel de svitsede champignons oven på, der sluttes med at drysse rasp ovenpå. Derefter i ovnen ved 200G. i 1/2 time Tips: Serveres med løse ris og tomatsalat |
|
Opskriften er vist 3839 gange,
og udskrevet 75 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne