Gulerodsboller 05
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : MMH Indsendt : Red : |
|
|
Gulerødderne skrælles og rives groft.
Gæren røres ud i vandet (lunkent) og resten af ingredienserne blandes i og æltes godt. Det kan være en god idé at putte lidt mel i ad gangen, så der kommer den rette mængde i. Dejen stilles til at hæve lunt og tildækket i omkring 1 time. Dejen formes til omkring 20 boller, som stilles til at efterhæve i ca. 20 minutter. Bollernes pensles med æg eller mælk. Bages ved 210 grader varmluft i 20 minutter. Tips: Smager rigtig godt lune, men kan helt sikkert også nydes kolde! |
|
Opskriften er vist 4311 gange,
og udskrevet 99 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Karen Maria - 2013-11-12 07:50:06 Græskarkerner kan skiftes ud med solsikkekerner - er rigtig gode boller som mætter godt og holder sultfølelsen væk længe:-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne