Chokoladeskildpaddeis
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : MMH Indsendt : Red : |
|
|
Æg, flormelis og vanilje piskes til en luftig masse. Piske piskefløden til flødeskum. Hak kæmpeskildpadderne og kom dem og flødeskummet i æggemassen. Massen fyldes i en springform og kommes i en fryser i 3-5 timer.
|
|
Opskriften er vist 2359 gange,
og udskrevet 36 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne