Majspandekager 05
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : MMH Indsendt : Red : |
|
|
Bland majsmel, hvedemel og salt. Pisk olie og mælk i melblandingen og rør til dejen er ensartet. Steg oandekagerne på en pande til de er færdige, og hold dem varme til servering.
Tips: Smager godt med en form for kødsovs og salat i! |
|
Opskriften er vist 3757 gange,
og udskrevet 113 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne