Kylling og pasta i tomat

Kylling og pasta i tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.kyllingefilet
2 løg
400 g.pasta (gerne penne)
2 ds.hakket tomater
2 spsk.olie
1 dl.fløde
 sukker
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kog pastaen efter anvisningerne på pakke.

Imens skæres kyllingen i tern og steges på panden i olien og krydres med salt og peber. Kyllingen skal gennemsteges.

Mens kyllingen steger hakkes løgene fint. Når kyllingen er færdig hældes de på en tallerkern, og løgens kommes på panden og steges indtil de er gyldne.

Nå pastaen er færdig hældes de i en sigte. Den tomme gryde stilles på komfuret igen, og løgene, de hakket tomater og fløden puttes i gryden. Smag blandingen til med salt, peber og sukker. Lad blandingen småkoge i ca. 5 min. Pastaen og kyllingen tilsættes og lad retten koge i ca. 5 min.
Herefter serveres retten straks.





karakterer:
Opskriften er vist 8935 gange,
og udskrevet 82 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu