Inside/out-ura maki
Fryseegnet : nej Indsendt af : Mette Indsendt : Red : |
|
|
Skær eller klip tangen midt over på langs med striberne.
Læg tangen på en måtte med den matte side opad. fordel nu risen således at den når op til kanten i toppen og cirka en centimeter udover tangen, i bunden. Drys med sesam eller fiskeæg på risen i et jævn lag. tag nu fat i de to øverste hjørner (med pegefinger og tommel) og vend risen og tangen rundt og pladser det således at det kun er 4 bambus stænger fri i bunden af måtten. Fyld nu det ønskede fyld i sådan at det ligger en centimeter fra siderne på tangen. Nu tager du tommelfingrene lidt under måtten og "rullen" og ligger de resterene fingre på fyldt så du har styr på det. Med tommelfingrene løfter du nu op og ruller den halvt sammen og lukker rullen halvvejs. så trækker du måtten helt over og Bum så har du en Inside/out-uramaki. Tips: Husk rå fisk skal fryses ned minimum 24 timer før brug da der ellers kan være Anisakis larver i dem. |
|
Opskriften er vist 2561 gange,
og udskrevet 91 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Mette - 2012-10-12 19:02:12 Glemte lige at tilføje, Husk ALTID våde fingre så risen ikke klister og når du skal skære rulle ud skal du bruge en våd, skarp kniv hvorefter du først deler rulle midt på, så deler du de to stykker du nu har, midt på igen og gør det samme ved de sidste fire stykker så du ialt har otte lige store stykker. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne