Cheesecake med hvid chokolade
Hovedingrediens : Oste - Flødeost Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : TPF Indsendt : Red : |
Fotograf: TPF |
|
Sær ovnen på 190 grader varmluft, og pensel en 20 cm springform.
Mas digestiv kiksene til krummer, og smelt derefter smørret i en gryde, hvori kikse krummerne røres sammen med til en masse. Massen fordeles i springformen. Blend, flødeost, æg, 100 g hvid chokolade og 1½ tsk vanillesukker, til det er glat. Hæld massen ud over kiksebunden og glat overfladen. Bag i ovnen i 20 minutter. Tag kagen ud og lad den køle i 20 minutter - lad ovnen være tændt. Bland creme fraice, 100 g hvid chokolade og 1½ tsk vanillesukker. Hæld massen ud over kagen og bag den i ovnen i 10 minutter. Sæt kagen i køleskabt i 8 timer eller natten over. Tips: Kan også laves som muffins (: |
|
Opskriften er vist 38097 gange,
og udskrevet 376 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.4 (51 stemmer) |
|
Kommentarer TPF - 2015-06-07 11:49:08 Det ved jeg ikke lige Marianne, men vil gætte på cirka 20 grader højere, synes jeg det plejer at være i forhold til varmluft og over-/undervarme (regner med det er det du mener med almindelig) Marianne - 2014-03-30 17:59:18 Hvad skal den stå på af grader når det er en almindelig ovn? TPF - 2013-01-03 23:14:40 Den skal være revet (: anonym - 2012-12-04 17:11:50 den hvide chokolade der skal i creme fraisen skal den være smeltet eller revet? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne