Kartoffel porre suppe 02
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : er ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
start med at skære porren og kartoflerne ud i tern
Tag så en gryde at varm op med smør i. steg så de udskårne porre og kartofler i den varme gryde. så tager du grønsags vandet og putter i og lader det koge til kartoflerne er møre. blend så suppen når kartoflerne er møre, put så madlavningsfløden i efter smag (tykkelsen) og varm det op igen så det er ordenligt varmt. Tips: jeg syntes personligt at det smager bedst med lidt stykker i men det er efter smag |
|
Opskriften er vist 7094 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne