Flødebolle-banan-lagkage
Hovedingrediens : Frugt - Banan Indsendt af : Lillienskov Indsendt : Red : |
|
|
Først piskes vaniljecremen som angivet på pakken (f.eks. 5 dl mælk til en pose). Mens denne stivner tages bundene af flødebollerne (bundene gemmes til senere brug).
Selve flødebollerne blandes med vaniljecremen. Lagkagen lægges sammen: En bund + halvdelen af cremen + bananerne skåret i skiver Endnu en bund + den anden halvdel af cremen. Og så den sidste bund Som topping smeltes chokoladen og fløden piskes til flødeskum (piskes ret hårdt, da det ellers bliver noget sjap når chokoladen kommer i). Langsomt vendes den smeltede chokolade i flødeskummet og denne blanding smøres på toppen af den sidste bund i et godt tykt lag. Til allersidst placeres de afpillede bunde rundt langs siden af lagkagen. |
|
Opskriften er vist 7738 gange,
og udskrevet 118 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne