Challa jødisk brød uden mælk
Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel Fryseegnet : Ja Indsendt af : Fotorina Indsendt : Red : |
|
|
Smuldre gær i vand, kom ægget i, pisk det.
Mel, grahamsmel, sukker, salt, hørfrø kommes i en stor skål.
Kom olie i, efterfulgt af vand og æg.
Skal hæve i en 1/2 time.
Efter de er rullet til brød eller boller, skal efterhæve lidt. Bages på 200 grader i ca. 20 min ved boller og ca. 35 min ved brød. |
|
Opskriften er vist 6209 gange,
og udskrevet 73 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne