Kartoffelsuppe med græsk, marineret oksekød
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
|
|
Bland marinade, skær kødet i tynde strimler og bland det i marinaden. Lad den trække mens suppen tilberedes.
Kartoflerne skrælles og skæres i mindre stykker, løgene og evt. hvidløg pilles og hakkes. Olien varmes i en gryde. Kartoflerne og løg vendes i olien til de bliver blanke. Tilsæt bouillon og bring i kog. Kog suppen under løg i ca. 20 minutter til kartoflerne er møre. Hæld ca. halvdelen af vædsken over i en skål mens suppen blendes med f.eks. en blenderstav. Kog suppen op igen tilsæt resten af væsken og mælken igen. Smag til med salt og peber. De tynde kødstrimler svitses i lidt olie og serveres til suppen. Anret suppen i tallerken med kød og drys med friske krydderurter. Spis groft brød til. |
|
Opskriften er vist 15646 gange,
og udskrevet 340 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne