Kartoffelsuppe med græsk, marineret oksekød

Kartoffelsuppe med græsk, marineret oksekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Grøntsagssuppe Grøntsagssupper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.Kartofler (Vælg en type der let koger ud)
1-2 stk.Løg
30 g.Olie
8 dl.Hønsebouillon
2 dl.Mælk
300 g.Mørt oksekød
 Salt
 peber
 evt. hvidløg og friske krydderurter
 
 Marinade:
 Olie
 kryddereddike
 Hvidløg
 oregano
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Bland marinade, skær kødet i tynde strimler og bland det i marinaden. Lad den trække mens suppen tilberedes.

Kartoflerne skrælles og skæres i mindre stykker, løgene og evt. hvidløg pilles og hakkes. Olien varmes i en gryde. Kartoflerne og løg vendes i olien til de bliver blanke. Tilsæt bouillon og bring i kog. Kog suppen under løg i ca. 20 minutter til kartoflerne er møre.

Hæld ca. halvdelen af vædsken over i en skål mens suppen blendes med f.eks. en blenderstav. Kog suppen op igen tilsæt resten af væsken og mælken igen. Smag til med salt og peber.

De tynde kødstrimler svitses i lidt olie og serveres til suppen. Anret suppen i tallerken med kød og drys med friske krydderurter.

Spis groft brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 15646 gange,
og udskrevet 340 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu