Specier med marcipan
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
|
|
Blødt smør, flormelis vaniljesukker og marcipan piskes godt sammen.
Vend melet i til en ikke for blød dej som rulles til pølser ca. 5 cm. i diameter som lægges i køleskabet til næste dag.
Rullerne skæres i tynde skiver som lægges på bageplade og bages 10-12 minutter på næstøverste rille ved 180 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 412 gange,
og udskrevet 30 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne